Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Overwin samen vroegtijdige ejaculatie!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
een man en een vrouw oog in oogZoals de cijfers laten zien, is vroegtijdige ejaculatie een van de belangrijkste seksuele zorgen van mannen. Wanneer een man in een relatie last heeft van vroegtijdige zaadlozing, wordt de seksuele activiteit van beide partners ernstig verstoord.

Over het algemeen leidt dit tot het stopzetten van alle seksuele relaties of zelfs tot het uit elkaar gaan van het stel als er niets wordt gedaan om het probleem te verhelpen.

Voortijdige ejaculatiestoornissen kunnen echter overwonnen worden, vooral als het koppel verenigd blijft, in een echte teamgeest!

Laten we nu wat meer over het onderwerp te weten komen…

Wat is premature ejaculatie precies?

Tegenwoordig gebruiken therapeuten de term vroegtijdige ejaculatie wanneer een gebrek aan ejaculatiecontrole het seksuele gemak en het emotionele welzijn van een van de twee partners bederft. Het juiste moment kiezen om te ejaculeren zou echter voor alle mannen haalbaar moeten zijn. Als je het gevoel hebt dat seks met je man niet lang genoeg duurt en je zou willen dat jullie vrijpartij wat langer duurt, dan ben je hier aan het juiste adres. Je bent hier aan het juiste adres, want we gaan dit punt meteen aanpakken.

Allereerst, als je hem echt wilt helpen, moet je de situatie van je partner accepteren. Hoe gefrustreerd je ook bent, onthoud dat hij of zij net zo gefrustreerd moet zijn als jij, zo niet meer. Het is belangrijk om te beseffen dat het voor een man extreem frustrerend is om geen totale controle over zijn lichaam te hebben, vooral op dit gebied. Voor elke man is de penis een symbool van trots en mannelijkheid.

Voortijdige zaadlozing en liefde: het recept dat werkt!

Bovendien hangt het geluk van een koppel onvermijdelijk af van hun geluk in bed. Het is heel moeilijk voor een man om te zien dat hij zijn vrouw niet kan bevredigen zoals hij zou willen. Als gevolg daarvan heeft hij waarschijnlijk alle hoop verloren om de controle over zijn lichaam en zijn impulsen terug te krijgen.

Sommige mannen zien vroegtijdige zaadlozing als een vaststaand feit in plaats van een klein probleem waar iets aan gedaan moet worden. En uiteindelijk zal je man dit probleempje gaan zien als onomkeerbaar, wat natuurlijk niet in het voordeel is van jullie koppel.
Communicatie seks
Totdat jullie het probleem tot op de bodem kunnen uitzoeken, zullen jullie een toestand van “onvoorwaardelijke” en “onbaatzuchtige liefde” moeten accepteren, want het enige dat jullie relatie kan redden is tolerantie en steun.

Onthoud dat om vroegtijdige zaadlozing te overwinnen, zowel fysieke als psychologische veranderingen nodig zijn. Als je vastbesloten bent om hem te helpen en volledig betrokken raakt, geef je jezelf de beste kans om dit vervelende probleempje op te lossen!

Voortijdige zaadlozing bestrijden: een klein actieplan!

Hier zijn, in een notendop, de drie stappen die je moet nemen om je seksleven weer op de rails te krijgen:

1. Spreek de komende 4 tot 5 maanden met je partner af om te werken aan het corrigeren van dit probleempje. Effectieve verandering kost tijd, en deze tijd moet verstandig worden gebruikt! Je zult zien dat de resultaten heel interessant zullen zijn. Leg vooral geen druk op jezelf of je partner. Te veel druk en te hoge verwachtingen kunnen een averechts effect hebben en desastreus zijn.

2. In de week die volgt, is het aan te raden om erover te praten om erachter te komen wat je partner echt van de situatie vindt! Door te praten krijg je een beter idee van hun behoeften en die van jezelf.

  • Identificeer de factoren die leiden tot vroegtijdige zaadlozing;
  • Evalueer de situatie in alle helderheid en probeer vast te stellen wat bij beide partijen past, zodat iedereen tevreden is;
  • Versterk jullie partnerschap zodat jullie het probleem effectief kunnen aanpakken!

3. Aan het einde van jullie avontuur zouden jullie in staat moeten zijn om een spirituele en fysieke synergie te creëren die niet noodzakelijk gekoppeld is aan een verplicht orgasme. Voorspel is een goede manier om dit te bereiken.

  • Pas toe wat je eerder hebt afgesproken ten voordele van iedereen.
  • Geniet van elkaar zonder terughoudendheid, onuitgesproken woorden of taboes.

Vanaf nu, na deze paar tips, zou je in perfecte harmonie moeten zijn met je partner, zowel vanuit fysiek, emotioneel als spiritueel oogpunt. Jullie fysieke relaties zullen nog passiever en intenser worden!


Dit Artikel Delen!