Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Ik heb een kleine penis en ik voel me goed over mezelf!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Oud Grieks beeldhouwwerkJa, ik heb een kleine penis, een hele kleine… een hele kleine piemel! Is dat een probleem voor mij? Ja, op dit moment wel! Want ik weet dat hij ooit zal groeien, ik moet alleen de juiste oplossing vinden!

Oplossingen voor penisvergroting bestaan, maar ze kosten tijd en vooral doorzettingsvermogen. Als ik zie dat mijn bovenbuurvrouw zich met volle overtuiging uitslooft om haar eerste kilo kwijt te raken, zeg ik tegen mezelf: “En waarom zou ik niet op zoek gaan naar mijn eerste centimeter? Voor degenen die niet tegen een kleine penis kunnen, zal ik het uitleggen.

Een penis is niet alleen HET herkenningsteken van een man ten opzichte van vrouwen (en andere seksen!), het is ook een goed onderhouden beestje dat veel aandacht en vooral medeplichtigheid nodig heeft. Het is onze kleine metgezel-vertrouweling die we alleen ontmoeten in perfecte intimiteit, weg van de nieuwsgierige blikken van mensen. Voorlopig weet ik dat hij kleiner is dan gemiddeld: ik heb overal gelezen dat de standaardgrootte van een penis ongeveer 13 tot 15 centimeter is. Dat geeft me trouwens een beter gevoel, want ik ben nogal verslaafd aan porno! Houlààà… die (…) monsters die ik daar zie! Bestaan die dingen echt? Ik kan niet verbergen dat ik het niet kan laten om af en toe een blik op mijn naveltje te werpen terwijl ik naar iets smerigs kijk, gewoon om te “durven” vergelijken. Wah, de schaamte daarvoor! Maar… ik zal het ook niet voor jullie verbergen… Ik verman mezelf snel en realiseer me dat deze ‘kermismonsters’, hoewel ze bestaan, het idee dat ik van mijn penis heb op geen enkele manier onderuit halen.

Ik weet dat ik een normale penis heb, die heel goed werkt. Nou, dat heeft meer dan één vriendin aan het lachen gemaakt, maar het heeft ook meer dan één getroost, moet ik toegeven! Hij was er altijd voor me als ik hem nodig had. Ik herinner me nog enkele ‘getuigenissen’ van mijn vriendinnen die boekdelen spraken!

Hoe dan ook, nu ik weet dat er oplossingen bestaan (zoals ik al zei), ga ik ervoor! Ik weet dat ik mijn penis langer wil. De omtrek is prima: ik denk dat ik genoeg heb. Dus ik ga meteen voor een extender, want ik heb het niet zo op pillen en ik ben echt op zoek naar blijvende resultaten. Die pillen overweeg ik misschien achteraf, gewoon om aan te sterken! Nu concentreer ik me op mechanische tractie en het eerste wat ik ga doen is de echte metingen van mijn machine opnemen en zwart op wit zetten. Het geschreven woord blijft… ja!

Nu is het tijd voor mij om jullie te verlaten… Ik duik in de Solutions sectie om een beetje onderzoek te doen! Ik hou jullie op de hoogte!


Dit Artikel Delen!