Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Hoe kom je voorbij de eerste minuut?

Bijgewerkt op 16 november 2023.

transapente pixel
Twee lucifers in bedJe hebt net een geweldige avond gehad in de hipste nachtclub van de stad. Je bent op weg naar huis met een meisje dat je echt leuk vindt. Ze vindt je duidelijk leuk, en dat is op zich al goed. Stel je nu de frustratie voor van deze vrouw, maar vooral ook van jou, als het serieus wordt en je plotseling klaarkomt in minder dan een minuut!

Het meisje zal beschaamd glimlachen en je vertellen dat het niets ernstigs is. Maar jij weet nu al dat je minstens de komende twee weken het lachertje van haar vriendinnen zult zijn. Dus ook lange disco!

Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Het is meer een kwestie van: Wil jij de leiding nemen over je seksleven en het tot het einde toe volhouden?

Als het antwoord JA is, vertellen we je hoe!

De juiste seksuele positie om klaarkomen uit te stellen!

Seks is net als slapen! Net als iedereen heb je een positie waarin je je het meest comfortabel voelt als je slaapt. Zodra je dit standje niet meer aanneemt, ben je in rep en roer en slaap je heel slecht! Doe hetzelfde voor je seksuele relaties: zoek de houding waarin je je het prettigst voelt, want in het leven is het allemaal een kwestie van gewoonte!

Simpel gezegd heeft iedereen zijn favoriete positie. Als jij je prettig voelt in standje X of Y, aarzel dan niet! Het zal je partner het gevoel geven dat je je onderwerp beheerst, terwijl het je zelfvertrouwen geeft. Op die manier voel je je goed en kun je aan je eigen verwachtingen voldoen, maar ook aan die van degene die het moment met je deelt in dat heerlijke, knusse bed.

Ontspan en kom voorbij de eerste minuut zonder te ejaculeren!

Probleembed vrouwHet lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor sommige mannen is het dat allerminst! Veel mannen beseffen het niet, maar stijf zijn van stress houdt je penis niet zo stijf als je zou willen. In plaats van je te concentreren op het genot dat je zou willen krijgen, denk je aan het genot dat je zou willen ontvangen! Door je daarop te concentreren, geniet je meer van de daad en voel je je minder zelfbewust omdat je weet dat je genot alleen van JOU afhangt!

Oefen en oefen!

Het is duidelijk dat als je een seksgod wilt worden in termen van een lang leven, dit niet van de ene op de andere dag zal gebeuren! Als in het begin de vrouwen die je voor je hebt een vrij invloedrijke invloed hebben op je prestaties (vroegtijdige zaadlozing), zul je na verloop van tijd merken dat je minder onder de indruk bent en de kans krijgt om je meer te concentreren op de prestatie dan op de vrouw zelf.

Voortijdige zaadlozing: het zit allemaal in de geest!

Seks zit allemaal in je hoofdVoor veel mannen is het probleem van vroegtijdige zaadlozing psychologisch. De psyche van een man heeft een enorme invloed op zijn vermogen en prestaties in bed!

Een slechte psychologische toestand kan de reden zijn voor vroegtijdige zaadlozing. Het is belangrijk dat je begint met een winnaarsmentaliteit. Je moet het in je hoofd halen dat je je grenzen gaat verleggen. Alleen dan zul je de prestaties kunnen leveren waar je zo naar verlangt.

Als je je erbij neerlegt om jezelf plezier te geven terwijl je je partner plezier verschaft, is er geen reden waarom je zou falen.

Laten we nu even recapituleren… en geef niet op!

Ejaculeren voor de eerste minuut is een veelvoorkomend probleem voor veel mannen. Ja, het is moeilijk om mee te leven, maar er is geen reden om toe te geven en het ongemak van wat bekend staat als vroegtijdige ejaculatie te vergroten.

Neem de leiding over je leven en weet dat er oplossingen en behandelingen zijn die werken!

Als je niet weet wat je moet doen, zal SpecialHomme je laten zien wat je kunt kiezen als oplossing voor je zorgen. Naast alle goed gepresenteerde wetenschappelijke informatie op onze site, is er een rubriek seksualiteit een interessante lijst van oplossingen die zijn beoordeeld, getest en geëvalueerd door ons om u te helpen het juiste product te vinden.

Begin vandaag nog met het nemen van de controle over je leven en overwin de eerste minuut voor het klaarkomen! De tweede minuut zal volgen! En de derde ook…


Dit Artikel Delen!