Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

Game Of Moans, de officiële Game Of Thrones dildo?

Bijgewerkt op 6 november 2023.

transapente pixel
Spel van kreunenGeïnspireerd door de hitserie Game Of Thrones, die George R.R. Martins geweldige werk “The Iron Throne” naar het scherm brengt, is de Game Of Moans een dildo met een fantastische allure. Een Australisch bedrijf kwam op het idee om een seksspeeltje te maken dat fans van de cultserie zou aanspreken.

De release van Long Shaft (de bijnaam van de dildo, een pastiche van LongClaw) valt samen met het einde van seizoen 7, wanneer Jon Snow het zwaard probeert terug te geven aan Jorah, de rechtmatige ontvanger. Voor degenen die de serie nog niet hebben gezien, stoppen we hier om spoilers te voorkomen!

Game Of Moans, het seksspeeltje van achter de muur…

Introductie van Game Of MoansGame Of Moans is een zwaard waarvan het lemmet niet gemaakt is van Valyrian staal, zoals in de serie. Het is eigenlijk een siliconen penis, vastgelijmd aan het uiteinde van het handvat van een zwaard. De ijskleur die de fabrikant van het speelgoed heeft gekozen, doet denken aan het uiterlijk van de White Walkers. We vroegen ons zelfs af of het niet een echte penis was die van de Night King was afgenomen terwijl hij sliep, dromend over de vernietiging van het menselijk ras!

In zekere zin zou het dan een zombie-penis zijn die een ander doel dient dan het doden van mensen.

Het is een interessant en dapper idee. Hier is een seksspeeltje dat meelift op de verliefdheid van mensen op deze hitserie.

Game Of Moan, het grillige werk van een Australische website

GeekySexToys is, op zijn zachtst gezegd, een nogal bijzondere site gericht op een specifieke categorie mensen: geekfans van superhelden- en mangatelevisieseries en -films. We hebben met veel plezier in hun winkel rondgekeken en kwamen onder andere SpiderMan, Pokémon en Star Wars dildo’s tegen. Het idee erachter is om seksspelletjes en filmsmaak te combineren.

The Game Of Moan – Long Shaft is een seksuele replica van het beroemde Long Claw zwaard. Voor de goede orde, dit zwaard werd aan Jon Snow gegeven door Lord Commander Mormont, Supreme Leader van de Guardians of the Wall. Jon Snow veranderde uiteindelijk de pommel: hij had het idee om de kop van de ijsbeer te vervangen door die van een wolf.

Game Of Moan functies

Game Of Moans Lange Schacht PommelLaten we, voordat we verder gaan, eens kijken naar de verschillende toepassingen van een zwaard. Wikipedia somt in een artikel over het middeleeuwse zwaard 3 toepassingen op: snijden, soms doorboren en pareren. Om dit te kunnen doen, bestaat een zwaard uit bepaalde onderdelen, heeft het een bepaald gewicht en vereist het een bepaalde technische vaardigheid.

Game Of Moans – Long Shaft is een zwaard met maar één doel: je zwaard steken waar het goed voelt! Je hoeft niet echt een schermer te zijn om ermee om te kunnen gaan. Als je kunt omgaan met een seksspeeltje, dan weet je hoe je Game Of Moans moet gebruiken.

Op de officiële website van de fabrikant hebben we de volgende kenmerken gevonden:

  • Materiaal: de dildo is gemaakt van Skin Safe siliconen, terwijl het handvat gemaakt is van hars. De fabrikant legt uit dat het seksspeeltje is gemaakt van eersteklas siliconen met een stevige acryl kern: het doel is om een zachte penis te krijgen die niet buigt.
  • Afmetingen: een totale lengte van 11,5 inch (iets meer dan 29 cm), een ‘inbrengbare’ dildo lengte van 6,5 inch (16,51 cm, iets meer dan het gemiddelde!) en een omtrek van 4 inch (een goede tien centimeter). Kortom, genoeg om alle schedes tevreden te stellen!
  • Kleur: siliconen grijs voor het lemmet of de dildo. Het handvat is met de hand beschilderd om het uiterlijk van de originele Long Claw te evenaren. Een paar kleine imperfecties zijn te verwachten.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe Game Of Moans wordt gemaakt, kun je hier een korte een korte video op Facebook!

Game Of Moans prijs en Levering

Game Of Moans Lange Schacht Dildo SeksspelWie heeft er ooit geprobeerd een zwaard via de post te versturen? We durven te wedden dat je er nog nooit aan gedacht hebt, en het lukt je toch nooit! Maar de website van de fabrikant heeft een oplossing bedacht en belooft een discrete levering met de woorden ‘Figurine’ op de verpakking. Een ingenieus idee, want als je niet van plan bent om dit zwaard aan te trekken, kun je het toevoegen aan je verzameling beeldjes.

Wat de prijs betreft, moet gezegd worden dat onze Australische vrienden niet beknibbelen: $130 + verzendkosten! We hebben meer betaalbare en minder dure prijzen gezien, maar dan voor gewoner speelgoed. In dit geval hebben we het over het Game Of Thrones seksspeeltje: dat is niet niks!

Wat we van Game Of Thrones vinden

Fans van de serie kunnen dit item eindelijk toevoegen aan hun assortiment videogames, verzamelobjecten en andere goodies. Net als in de serie is de winter in aantocht: een goed zwaard met een kille uitstraling kan, paradoxaal genoeg, een beetje warmte brengen waar het nodig is. Reacties van Game Of Moans-gebruikers feliciteren de fabrikant met het idee van het lange handvat van het zwaard: het lijkt een betere grip te garanderen en de avonturiers in staat te stellen de hoeken en gaten van de schede te verkennen!


Dit Artikel Delen!