Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

7 waarheden over je penis!

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
Broek openDe penis, die mannen zo na aan het hart ligt, is voor de meesten van hen van het grootste belang in het dagelijks leven.

Maar heren, ondanks alle aandacht die jullie eraan besteden, weten jullie nog lang niet alles over deze fascinerende machine…

In deze paar regels vertelt SpecialHomme je 7 dingen die je erover moet weten.

Nummers-1-Girl-32Roken kan je penis met minstens een centimeter verkorten! Roken heeft een grote invloed op de bloedsomloop en we weten allemaal dat erecties om bloed draaien! Zelfs als je niet bang bent voor longkanker of jong sterven, denk er dan eens over na om je kleine maatje te sparen!

Nummers-2-meisje-32Artsen zijn nu in staat om natuurlijke huid voor brandwondenslachtoffers te maken van de voorhuid van besneden kinderen. Het schijnt dat één enkele voorhuid tot 23.000 vierkante meter menselijke huid kan produceren, genoeg om meer dan 3 voetbalvelden te bedekken!

Nummers-3-meisje-32Een ongezonde prostaat kan zowel erectiestoornissen als vroegtijdige ejaculatie veroorzaken! Als je op onverklaarbare wijze last hebt van een van deze problemen, moet je je prostaat laten controleren door je huisarts, zelfs als het geen pijn doet!

Getallen-4-meisje-32Het gemiddelde orgasme duurt 6 seconden bij mannen en tot 23 seconden bij vrouwen! Met andere woorden, als onze vrouwelijke metgezellen echt om gendergelijkheid zouden geven, zouden ze ons minstens 3 orgasmes moeten geven voor elk orgasme van hen!

Het is de moeite waard om te vermelden dat het voor vrouwen veel moeilijker is om een orgasme te bereiken, dus laten we voorzichtig zijn met wat we wensen!

Getallen-5-meisje-32Er zijn twee grote soorten penissen: één die langer wordt als hij in erectie komt (onze Engelstalige vrienden noemen dit de “grower”). Het andere type penis ziet er meestal al lang uit en groeit niet verder na de erectie: deze wordt de “douche” genoemd. Uit een enquête is al gebleken dat er meer growers (79%) zijn dan showers (21%).

Nummers-6-meisje-32De meest verwende penis in de geschiedenis zou die van koning Fatefehi van Tonga zijn, die tussen 1770 en 1784 37.800 maagden zou hebben ontmaagd. Een snelle rekensom leert ons dat dit 7 maagden per dag waren! Hummmm…

Nummers-7-meisje-32De meest voorkomende oorzaak van penisbreuk zou zijn… krachtige masturbatie! Een beetje lichaamsbeweging is prima, maar… doe het rustig aan! Je machientje heeft ook rust nodig!


Dit Artikel Delen!