Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Jean-Marie Besnard

7 geheime wapens voor een intens orgasme

Bijgewerkt op 4 november 2023.

transapente pixel
Vrouw met een wapenSommige mannen zijn zo geconcentreerd bezig met hoe ze hun partner kunnen plezieren, dat ze soms hun eigen genot vergeten.

Vandaag ga ik je helpen om je eigen orgasme krachtiger te maken. Allereerst, voordat je je vrouw uitkleedt en opgewonden begint te raken, moet je in gedachten houden dat je haar behoeften niet moet negeren.

Ja, als het op seks aankomt, moet je multitasken. Maak je geen zorgen, het is echt niet zo moeilijk. Sterker nog, als je eenmaal weet hoe je je orgasme kunt versterken, heb je alle troeven in handen. Het beste nieuws is dat als je probeert je eigen orgasme te versterken, je dat van haar ook versterkt. Dus verwen jezelf!

Als je seks hebt met je partner, probeer je dan bewust te zijn van alles wat er om je heen gebeurt. Houd alles in de gaten. Plezier is tweerichtingsverkeer en een orgasme is veel meer dan een simpele zaadlozing en een dutje direct daarna.

7 tips om je seksualiteit en orgasmes te verbeteren

1  Besteed aandacht aan de lichamelijke sensaties!

Een intens orgasme komt niet alleen door de penis. Alle vijf zintuigen zijn erbij betrokken, en soms zelfs het zesde zintuig.
Luister naar alle geluiden om je heen, zoals muziek of gekreun (zelfs van jezelf). Voel haar lichaam tegen het jouwe en gebruik je handen om andere delen van haar te strelen. Adem de geur van seks in en geniet van de geur die jullie beiden omringt. Gebruik je mond om haar te kussen, te likken en haar lichaam te proeven (ik weet dat het voor de hand ligt, maar ik herinner je er toch aan). En tot slot, kijk naar haar, of gebruik een spiegel om naar jullie tweeën tegelijk te kijken terwijl jullie de liefde bedrijven.

2  Fantaseer om je orgasme intens te maken!

Fantaseren over scènes zoals samen zijn met je partner in een gevaarlijke situatie, of een rollenspel zoals doen alsof je elkaar voor het eerst ontmoet, kan de sensaties tijdens het vrijen verhogen. Dit kan leiden tot intens genot en een zeer krachtig orgasme.
Bovendien kun je je ook voorstellen dat je met iemand anders bent; je hoeft je gedachten niet aan haar over te brengen, want ze zou ze verkeerd kunnen interpreteren. Aan de andere kant, tenzij het deel uitmaakt van het spel, noem haar niet bij een andere naam – dat zou een ramp zijn!

3  Laat haar andere delen van je lichaam stimuleren!

Voor de meeste mannen zit de G-spot in de anus. Als je seks hebt, kun je je partner aanmoedigen om de buitenkant van je anus te strelen, of zijn vinger te gebruiken om je prostaat te masseren; dit zal je een intens, zelfs zeer intens orgasme geven.
Als je er helemaal tegen bent dat je partner je anus aanraakt, kan ze in dat geval je testikels zachtjes strelen en masseren met haar handen, ze kan er zelfs een beetje aan trekken. Als je soulmate deze kleine technieken uitvoert terwijl jij je orgasme nadert, geeft dat zeer goede resultaten.

4  Onderbreek de daad!

Als je midden in een orgasme zit, kun je de geslachtsgemeenschap onderbreken en even andere activiteiten ondernemen (een T-shirt uittrekken, een raam open of dicht doen, het licht aan of uit doen…), dan opnieuw penetreren en dit blijven doen tot je op het punt staat te ontploffen.
Kleine onderbrekingen tijdens het vrijen zullen niet alleen je eigen orgasme intenser maken, maar ook dat van je partner. Als ze je smeekt om door te gaan en je doet het niet, dan heb je een goede kans dat je haar laat spuiten.

5  Span en ontspan je spieren!

Of het nu je bekken of je dijen zijn, je spieren een paar seconden aanspannen en ze dan laten ontspannen kan je een intens, zelfs onvergetelijk orgasme bezorgen.
Natuurlijk zeg ik niet dat je je adem moet inhouden en je spieren moet aanspannen terwijl je vrouw je aankijkt en zich afvraagt wat er gaat gebeuren.
Wees subtiel, maar aarzel niet om je bekkenspieren samen te trekken of je dijen samen te knijpen tijdens het vrijen.

6  Probeer het plezier van bondage!

Iedereen die zegt dat pijn plezier geeft, heeft gelijk. Soms kunnen haartrekken, spanking en lichte verstikking leiden tot een intenser orgasme. Natuurlijk moeten jij en je partner het perfect met elkaar eens zijn en klaar zijn om het spel mee te spelen voor een ongeëvenaard orgasme.
Ook hier geldt dat veel mensen er veel plezier aan beleven om zulke dingen te doen. Er is niets opwindender dan een totaal onderdanige vrouw die je smeekt om haar te slaan. De intensiteit van het orgasme achteraf hoeft niet beschreven te worden. En dat geldt voor beide partners tegelijk.

7  Concentreer je op het orgasme!

Veel mannen hebben de neiging om als een gek te pompen als ze dicht bij een orgasme en ejaculatie zijn. Ik stel echter voor dat je het tempo vertraagt wanneer je voelt dat je op het punt staat om te climaxen, dat je haar in een veel langzamer tempo penetreert en dat je je in plaats daarvan concentreert op de sensatie van het sperma dat door je lichaam reist.

Dit is intensiteit op zijn best

Nu je je orgasme kunt veranderen in een levensveranderende ervaring voor jou (en je soulmate), aarzel dan niet om je nieuwe geheime wapens te gebruiken om je liefdesleven nog intenser en opwindender te maken.


Dit Artikel Delen!