Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Corinne Kepler

Dieetpillen: tips om de juiste te kiezen

Bijgewerkt op 31 oktober 2023.

transapente pixel
afslankmiddelenHoe kies je het juiste afslankmiddel? Deze vraag komt steeds terug in jullie brieven en commentaren, beste lezers.

Het moet gezegd worden dat met de ontwikkeling van de industrie voor afslanksupplementen het steeds moeilijker is geworden om een effectieve en veilige afslankpil te vinden.

We proberen je in onze tests en artikelen de meest effectieve tips te geven om de juiste keuze te maken, maar het is tijd om een volledig artikel aan dit onderwerp te wijden.
Wat zijn de criteria voor het kiezen van een afslankmiddel?
Hoe weet je of een dieetpil oplichterij is?

Ontdek het meteen!

Beginnersfouten bij het kiezen van een afslankmiddel

Om te beginnen volgt hier een korte lijst met fouten die je niet moet maken bij het kiezen van een afslankmiddel:

  • Neem de minst dure afslankpil op de markt. Zoals je je kunt voorstellen, zal deze ook het minst effectief zijn.
  • Neem de duurste pil op de markt. Maar laat je niet oplichten!
  • Geloof alles wat de fabrikanten van het afslankmiddel zeggen: 12 kilo afvallen in een maand, geen extra inspanning nodig, geen bijwerkingen…
  • BELOOF DE TESTIMONIALEN van gebruikers op de officiële websites. Je kunt een naam verzinnen en een foto manipuleren!
  • Neem een pil die werkte voor een vriend. Hier komen we later op terug.
  • Bestel een pil ZONDER precies te weten wat erin zit.

Kies het afslankmiddel dat bij JOU past

afslank-medicijnen-tabletten-en-flessenDit is een fout die gemaakt wordt door duizenden en duizenden gebruikers die niet de tijd nemen om hun doelen te bepalen voordat ze hun afslankpil bestellen.

Het doel is afvallen, zeg je?
Ja, maar hoe?
Je had kunnen sporten of op dieet gaan om af te vallen.

Waarom heb je dan een medicijn nodig om af te vallen?
Als je deze vraag beantwoordt, dan heb je al minstens 2/3 van de producten op de markt geëlimineerd.

Dit komt omdat afslankpillen niet allemaal op dezelfde manier werken. Elke stof richt zich op een ander mechanisme en werkt op een ander punt. Om je een voorbeeld te geven: als je een afslankmiddel wilt nemen omdat je geen tijd (of zin) hebt om te sporten, dan heb je een supplement nodig om deze specifieke leemte op te vullen. In dit geval raden we een krachtige vetverbrander aan, zoals PhenQ (lees de test), wat een van de middelen is die het meest geschikt is voor deze specifieke behoefte.

Als je je eetlust niet onder controle kunt houden, wat betekent dat je altijd snackt en je voedselporties groot zijn, dan heb je een eetlustremmer nodig om je te helpen je calorie-inname te verminderen en op een natuurlijke manier af te vallen. In deze categorie van geneesmiddelen raden we Zotrim aan (lees de test), dat zowel effectief als veilig is gebleken.

En als het je, zoals veel mensen, niet lukt om te stoppen met het eten van junkfood en je dieet erg vet is, dan heb je een manier nodig om te voorkomen dat dit vet zich ophoopt in je weefsels. Vetvangers zijn perfect voor deze taak. En je hoort het overal, Silvets (lees de test) heeft uitstekende resultaten geboekt op dit gebied. Aarzel niet om onze enquête over dit geneesmiddel te raadplegen voor meer informatie.

MORAL VAN HET VERHAAL: Kies je afslankmiddel op basis van je behoeften. Bepaal je doelstellingen voordat je op zoek gaat naar die zeldzame parel.
In dezelfde context nodigen we je uit om dit uitstekende artikel van MayoClinic – een wereldberoemde Amerikaanse instelling voor gezondheidszorg – te lezen voor meer informatie (Bron: MayoClinic. “Gewichtsverlies: een dieet kiezen dat bij je past” door Mayo Clinic Staff. 29 april 2015).

Meer weten over het medicijn tegen gewichtsverlies voordat je het koopt

Het lezen van gebruikerservaringen op de officiële website van het product is geen indicatie van “intelligentie”. Vergeet niet dat het enige doel van de officiële site is om het product in kwestie te verkopen. Je zult er niets anders vinden dan voordelen en beweringen die bedoeld zijn om je de afslankpil te laten kopen.

We zeggen niet dat je niet op de officiële sites moet kijken, want die zijn nog steeds je belangrijkste bron van informatie. Kijk gewoon goed rond op de site en onderzoek alles wat je tegenkomt.

  • Wordt de naam van een arts, een organisatie, een vereniging, een klinische studie… genoemd? Typ de naam in Google en kijk wat het je vertelt! Je zult een groot deel van de afslankpillen op de markt kunnen elimineren.
  • Heb je de ingrediëntenlijst van de pil gevonden? Doe dan grondig onderzoek naar elke stof. Je bent geen expert in plantkunde en sommige ingewikkelde namen komen eigenlijk overeen met alledaagse producten. Andere daarentegen zijn gevaarlijk en moeten worden vermeden.

Er is niets dat je de weg wijst naar veilige, effectieve afslankproducten zoals de ingrediëntenlijst. We zullen hier niet in detail treden, maar probeer altijd te kiezen voor natuurlijke producten. In het beste geval werkt het voor jou, maar in het slechtste geval ben je je geld kwijt, maar heb je jezelf niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen.

Kies je informatiebron over afslankmiddelen

Je hebt je al gerealiseerd dat je niet al je vertrouwen moet stellen in officiële websites. Maar daar houdt het niet op. Een aantal websites en blogs worden betaald om bepaalde producten te promoten en andere te kleineren.

Om deze sites te herkennen, neem je een kijkje in de archieven. Lees recensies van andere producten. Als alle andere producten systematisch worden afgekeurd en gedevalueerd zonder je te overtuigen, dan is er waarschijnlijk iets mis.

Een ander teken van dit soort blogs zijn de steeds terugkerende vergelijkingen tussen hun paradepaardje en een ander afslankmiddel. En elke keer zijn de andere middelen waardeloos!

Geef in het algemeen de voorkeur aan serieuze tests en onderzoeken boven vergezochte getuigenissen op forums en gesponsorde blogs. We hebben deze site speciaal gemaakt om aan die behoefte te voldoen. Je vindt hier objectieve onderzoeken en tests van elk (of bijna elk) afslankmiddel dat waar dan ook op het internet wordt verkocht.


Dit Artikel Delen!