Vermijd oplichting en afzetterij met onze beoordelingen

Artikel door Philippe A.

Spiermassa kweken: waarom het niet lukt

Bijgewerkt op 13 april 2024.

transapente pixel
Moeite met het aankomen van massaHeb je problemen met het aankomen van spiermassa?

Train je al lange tijd, doe je intensieve pogingen om spieren op te bouwen, maar lukt het maar niet?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat het probleem is, waarom je niet de spiermassa opbouwt die je wilt in het tempo dat je wilt – met andere woorden, er gaat niets goed?

Hier zou de oplossing voor je probleem kunnen zijn…

Voor een betere toename van spiermassa

Misschien zit het probleem niet in jou. Het probleem ligt zeker bij je dieet of je trainingsprogramma. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat inspanning loont, alleen de manier waarop het wordt gedaan kan de omvang van het gedane werk veranderen.

Daarom moet je herstructureren en precies uitzoeken waar het probleem ligt.

De meeste programma’s voor spieropbouw die voor het grote publiek beschikbaar zijn, bestaan uit willekeurige oefeningen en een onontwikkeld dieet dat is ontworpen om je aan te laten komen in gewicht en spieren, terwijl je aan je lot wordt overgelaten.

Kun je je voorstellen wat er daarna gebeurt? Natuurlijk zijn de resultaten niet overtuigend, om niet te zeggen catastrofaal.!

Dan heb je twee keuzes.

Of je wordt groter en wordt een grote, misvormde stier die niet eens zijn armen kan kruisen, of je stagneert en gaat geen jota vooruit, wat op de lange termijn erg frustrerend en ontmoedigend kan zijn..

Oplossing om snel massa te winnen

SportvoedingDus hier zijn een paar tips om je te helpen de situatie te deblokkeren en het lichaam te bouwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Om te beginnen is het belangrijk dat je goed let op wat je eet en dat je vooral let op het aantal maaltijden dat je per dag eet.

Het heeft geen zin om te veel te eten, maar een paar kleine, uitgebalanceerde maar lichte maaltijden per dag zullen je helpen om op gewicht te komen en ervoor te zorgen dat je met een beetje training en ernst in vorm kunt komen.

Vermijd eetbuien of avondjes uit met je vrienden in nachtclubs.

Het maakt niet uit of je een biertje of twee drinkt, maar zoveel drinken dat je dronken bent kan je gewichtstoename afremmen, omdat alcohol de testosteronproductie vertraagt en de aanmaak van ongezonde vetten stimuleert..

Wat betreft training, als je eenmaal een goed voedingsprogramma hebt opgesteld en een gezonde levensstijl hebt aangenomen, gaan we over naar het belangrijkste onderdeel, fysieke inspanning!

Probeer op een doordachte en intelligente manier te werken. Voor een goede toename van spiermassa en een perfect lichaam moeten alle delen van het lichaam op een eerlijke en ordelijke manier worden getraind.

Kun je je voorstellen dat je een borst van staal hebt en spillebenen? Dat zou er niet goed uitzien.

Het is ook belangrijk om geen spiergeheugen te ontwikkelen. Met andere woorden, zorg ervoor dat je niet te veel gewend raakt aan één soort oefening, anders zullen je spieren zich niet meer ontwikkelen.

Tot slot is het belangrijk dat je de gewichten die je tilt verhoogt terwijl je traint!


Dit Artikel Delen!